NORDCAPP (46/47, Zwart)

Fabrikant: MOOSE
Beschikbaarheid: on stock
Color:
Size:
Prijs: 16,25 €


BESCHRIJVING

Nordkapp is een winterband onder de fiets sokken. Anatomische vormgeving en speciaal design bieden een comfortabele en zachte bedekking van uw voeten en benen, ze bieden onder andere bescherming tegen tegenwind.

Over het geheel genomen bied de sok goede beschermd rond de overgang tussen schoen en broek. SilverWool  bied een hoog warmte en comfort gevoel bij het dragen. Dit speciale materiaal, dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne merino wol is verrijkt met zilverionen. De sokken hebben een anatomisch L / R-systeem  en een anatomisch gevormde hiel. Dankzij de toepassing Silverwool materialen is de sok uitstekend geschikt voor koudere dagen, het garen voorkomt tevens overmatige groei van bacteriën en schimmel. De platte teennaad vermindert potentiële drukpunten. De elastische versteviging in de middenvoet gebied verhindert het verschuiven van de sok en beschermt de voet.

Samenstelling: 75% SilverWool, 10% polyamide, 10% Polipropyleen, 5% Elastisch

BESCHIKBAAR VARIANTEN

  color size beschikbaarheid prijs
46/47Zwart
on stock
16,25 €
44/45Zwart
on stock
16,25 €
42/43Zwart
on stock
16,25 €
40/41Zwart
on stock
16,25 €
36/37Zwart
on stock
16,25 €
[+] toon alle beschikbare varianten
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace