COMPRESS ONE (46/47, Zwart)

Fabrikant: MOOSE
Beschikbaarheid: on stock
Color:
Size:
Prijs: 35 €


BESCHRIJVING

Compressie sok Comprimeer Men behoort tot een nieuwe generatie compressie sokken, die lichter en luchtiger en aanbieden zijn door materialen uniforme compressie. Elasticiteit die vezel Lycra sportkleding voegt, waardoor aërodynamisch stevig aan het lichaam, toch niet kan worden verplaatst. Dit is een gespecialiseerd product speciaal voor hardlopers en fietsers worden geregenereerd kuitspieren. Speciaal ontwerp en claxon druk zone verbetert de doorbloeding in de spieren, zorgen voor een snellere afbraak van melkzuur en dus makkelijker te regenereren. Sok "duwt" de aders verschillend in elke plaats de benen, de sterkste in de voeten en enkels tot aan de knie, de druk afneemt. Dit wordt ondersteund door de bloedstroom naar het hart, bloed oxideert gemakkelijker en het hart minder stress. Natuurlijk is er een volledig anatomische vormgeving, perfecte pasvorm omdat het been is een voorwaarde voor het goed functioneren sokken. Het wordt gebruikt om het sneller zweet ondersteunen materialen, zilver-ionen in het plantaire deel (ClimaWell) ook helpen voorkomen dat schimmel en onaangename uitersten, polypropyleen "zijde" in de kuit is snel en zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid te behouden. 
 
Het nieuwe model kousen worden verkocht met verschillende compressie niveaus label A, B, C en D. Om de mate van compressie die nodig is om het kalf omtrek in cm meten en kies de juiste compressie-niveau op basis van de tabel in het tabblad TECHNISCHE INFORMATIE bepalen. Blauw is het lage niveau van compressie, aanbevolen groene kleur en rode hoog niveau. 
 
De gewenste mate van compressie voor model comprimeren ONE omschrijf in de bestelbon.

BESCHIKBAAR VARIANTEN

  color size beschikbaarheid prijs
46/47Zwart
on stock
35 €
46/47Wit
on stock
35 €
44/45Zwart
on stock
35 €
44/45Wit
on stock
35 €
42/43Zwart
on stock
35 €
42/43Wit
on stock
35 €
40/41Zwart
on stock
35 €
40/41Wit
on stock
35 €
38/39Zwart
on stock
35 €
38/39Wit
on stock
35 €
36/37Zwart
on stock
35 €
36/37Wit
on stock
35 €
[+] toon alle beschikbare varianten
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace